Kroketten

Proef, eet, en geniet van de Ambachtelijke kroketten !

   Puur

De beste ingrediënten, een uniek receptuur, dat zorgt voor de heerlijke en vooral smaakvolle vulling van onze kroketten.

Kroketten kunnen per stuk aangekocht worden om thuis af te bakken of per stuk als hapje gefrituurd door ons maar ook gefrituurd met frietjes en salade als volwaardige maaltijd.

Tip om de kroketten af te bakken:

 

  • Zorg ervoor dat de olie of het vet in de friteuse steeds op de juiste temperatuur is alvorens u de kroketten in de friteuse legt. Als de friteuse nog niet op temperatuur is, absorbeert de kroket teveel vet.
  • Verhit de frituurolie tot 170°C en bak ze 4 tot 5 minuten af
  • Haal de kroketten nooit vroeger dan de aangewezen tijd uit de friteuse (bvb. om te checken of ze al bijna klaar zijn). Indien u dit wel doet, kunnen deze openbarsten door de temperatuur verschillen van koud – warm.
  • Leg geen andere producten samen met de kroketten in de friteuse.
  • Leg niet teveel kroketten ineens in het mandje, dit zorgt er namelijk voor dat het vet te snel afkoelt.

 

Onze kroketten zijn ook geschikt voor de airfryer. Wrijf ze in met een beetje olie, en bak ze 10-12 min op 200°C!